Raad van Toezicht

De raad van toezicht bestaat uit de volgende personen

Sharief Gulzar

Sharief Gulzar is strategisch adviseur bij de gemeente Stichtse Vecht en voorheen de gemeente Utrecht heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het begrijpen van de impact van veranderende wet- en regelgeving op het beleid van gemeenten. Mijn vermogen om tijdig trends, ontwikkelingen, kansen en bedreigingen te signaleren en te bepalen wat dit voor impact kan hebben op het strategisch beleid voor Aanpakken. 

Sharief: “Het dynamische karakter van Aanpakken en de uitdagingen binnen het veranderende zorglandschap en re-integratie spreken mij enorm aan.”

Annette van Hussel

Annette van Hussel is directeur van het Projectmanagementbureau (PMB) van gemeente Amsterdam sinds september 2019. Van 2014 tot 2019 was zij gemeentesecretaris van de gemeente Stichtse Vecht. Daarvoor werkte zij bij gemeenten Maarssen, Zeist en Doorn. Daar heeft zij onder meer de verzelfstandiging van de sociale werkvoorziening Zeist en de fusie van 9 gemeentelijke sociale diensten begeleid.

Annette: “Aanpakken is een mooie organisatie die zakelijkheid combineert met maatschappelijk betrokken ondernemerschap en inclusiviteit. Ik ben er trots op hier een bijdrage aan te leveren.”

Charlotte Koch (Voorzitter)

Charlotte Koch is senior business controller bij de Belastingdienst, met als aandachtsgebied Organisatie en Personeel. Van 2008 tot 2019 werkte zij bij de gemeente Utrecht. Zij was daar business controller voor de afdeling Werk en Inkomen (2013-2016) en later manager bedrijfsvoering voor het ruimtelijk domein (2016-2019).